Cinema

‘Alcarràs’ ja és la pel·lícula estatal més vista de l’any

’Alcarràs’, el film de Carla Simón distingit amb l’Os d’Or al Festival de Berlín, ja és la pel·lícula estatal més vista d’aquest any, fregant els 300.000 espectadors (291.458), segons dades de Comscore. En la quarta setmana d’exhibició, continua sent la cinta més vista en més de 40 cinemes. Aquest divendres, que es renova la cartellera, es podrà veure en un centenar de pantalles després que s’hi sumin onze noves còpies. La pel·lícula ha superat els 1,5 milions d’euros de recaptació. La notícia coincideix amb l’estrena d’’Alcarràs’ a Itàlia, prevista per ahir.

Fonts d’una de les productores del llargmetratge, Kino Produzioni, han explicat a l’ACN que es podrà veure a 90 cinemes d’arreu d’Itàlia, “tant en ciutats grans com petites”. Malgrat evitar fer estimacions d’espectadors, es mostren “convençuts” que “la força de la pel·lícula arrossegarà molts espectadors”. Kino Produzioni també ha explicat que ’Alcarràs’ també es podrà veure a Alemanya i França després de l’estiu, i als Estats Units aquest octubre.

De fet, fa unes setmanes, una altra de les productores de la pel·lícula, Avalon, va confirmar que, aquesta tardor, el film es podrà veure a sales del país nord-americà i del Regne Unit. La plataforma de streaming britànica MUBI va afegir que la producció dirigida per Carla Simón estarà disponible en un futur al seu catàleg pels usuaris residents als EUA, el Regne Unit, Irlanda, Malàisia, l’Índia, Turquia i Llatinoamèrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia