Arts escèniques

’Núvol’ co-organitzarà el Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu

El digital de cultura ’Núvol’ se suma a la organització del Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu “per evitar la seva desaparició”, i confirma que hi haurà lliurament del guardó el proper 19 de juliol. Ara fa dos mesos llargs, membres del jurat van alertar que el premi perillava per manca de suport institucional, mentre els organitzadors (l’Agrupació Dramàtica de Barcelona (ADB)) fiaven el seu futur a la resposta de la “societat civil”. Amb aquest anunci la continuïtat del premi queda assegurada enguany, i amb la voluntat de ’Núvol’ d’acompanyar-lo també en futures edicions, juntament amb la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya (FGTAC). La Fundació Romea tornarà a cedir el Teatre Romea per la gal·la de lliurament del premi.

La notícia arriba coincidint amb la celebració del desè aniversari de ’Núvol’. El digital ha celebrat aquest vespre un acte d’aniversari en el marc del qual s’ha anunciat també que estrenarà una nova seu “més cèntrica” a Barcelona, la creació d’un nou portal de podcasts en català (Podcasts.cat) i nous títols de la seva Biblitoteca: enguany publicarà un manual d’escriptura de Melcior Comes, novel·lista i professor de l’Escola de l’Ateneu Barcelonès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia