Cultura

Julieta Venegas, al B-Estival

Dimarts 10 la cantant Julieta Venegas oferirà un concert a Barcelona en el marc del B-Estival, el Festival de Ritmes del Poble Espanyol.

La cantant mexicana, amb dos Grammy a la butxaca (el llatí i l’anglosaxó) presenta el seu darrer treball, Limón y sal, el quart àlbum de la cantant abanderat per la coneguda cançó Me voy. Després d’èxits com Lento, Venegas s’ha consagrat dins el panorama musical amb les seves cançons emotives embolcallades amb una veu dolça i melòdica. El seu darrer disc el conformen 13 cançons basades en el seu habitual to agredolç que expliquen històries d’amor, desamor, esperança i desesperança. Tot plegat amb un estil musical polit on el protagonisme harmònic és de les guitarres i l’acordió de la cantant. El proper concert a Catalunya de Julieta Venegas serà el dissabte dia 14 a Tremp, amb un 10% de descompte amb el Carnet Jove o el Carnet +25.

La segona edició del B-Estival va obrir cartell el passat dia 4 amb els concerts de Nacha Pop i Los Secretos i s’allargarà fins el 26 de juliol. Pel Poble Espanyol passaran, al llarg d’aquests dies, propostes com les d'Orishas o Carlinhos Brown, que presentarà el 25 de juliol els temes del seu darrer disc, A gente ainda nao sonhou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.