Art

El 42è Mini Print ja té guanyadors

El jurat del concurs de gravat ha escollit l’obra de sis artistes d’entre 610 participants procedents de 43 països

El jurat de la 42a edició del Mini Print Internacional de Cadaqués, un dels concursos de gravat en qualsevol de les seves tècniques més reconeguts i veterans de l’Estat espanyol, ha escollit els sis artistes guanyadors entre els 610 que concorrien en aquesta edició, procedents de 43 països. Els guanyadors, tots de la mateixa categoria i que tindran l’any vinent exposicions individuals a Cadaqués, són M.B. Flanders, dels Estats Units, per l’obra The way forward (aiguafort i monogravat); Shigehiro Kano, del Japó, per The dream reader #8 (punta seca); Marianne Badertscher, de Suïssa, per Spring awakening (aiguafort i punta seca; Josy Malagrida, de Catalunya, per Un instant (fotogravat i collage; Kevin Cummins, dels Estats Units, per Steps (aiguafort i aiguatinta, i Luciano Segurajáuregui, de Mèxic, per una obra sense títol (col·lagrafia). El jurat estava format pels experts internacionals Zenon Burdy (Canadà), Julie Reid (Regne Unit), Kima Guitart (Estat espanyol), Mayumi Someya (Japó) i Fernanda Pissarro (Portugal).

Tant les obres seleccionades com les guanyadores formen part d’una exposició que es pot visitar fins al 30 de setembre al Taller Galeria Fort de Cadaqués, en horari de tarda (18-21.30 h). Paral·lelament hi haurà exposicions al Regne Unit (Wingfield), l’Estat francès (Bages) i Pineda de Mar.

L’organització, el mateix Taller Galeria Fort i Adogi, ha fet públiques les bases de l’edició de l’any vinent, oberta a artistes que treballin en qualsevol tendència i tècnica d’estampació. Cada autor hi ha de participar amb quatre obres, que no sobrepassin els 10 x 10 cm, i enviar-les abans del 15 de març del 2023 a Adogi. Vegeu les bases a https://miniprint.org/bases .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona