Música

Publiquen la biografia d’Antoni Ros Marbà

El músic i doctor en pedagogia Lluís Brugués i Agustí (Bordils, 1949) és l’autor del llibre Antoni Ros Marbà, músic, que recull la trajectòria vital i professional del prestigiós compositor i director d’orquestra català, nascut a l’Hospitalet de Llobregat el 1937. El llibre, publicat per Dinsic Publicacions Musicals , es presentarà demà dimarts a la sala d’assaig de l’Orfeó Català, al Palau de la Música Catalana (18 h). En la presentació, a més de l’autor i el biografiat, intervindran Joaquim Uriach, president de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, i Marta Grassot, responsable del centre de documentació de l’Orfeó Català.

Al llarg de 26 capítols, il·lustrats amb diverses fotografies, el llibre repassa la vida i l’obra de Ros Marbà i també inclou reflexions del mateix músic, una llista de les seves composicions, les obres que ha dirigit, els arranjaments, les adaptacions, les orquestracions i harmonitzacions, la seva discografia i també les formacions, cors i intèrprets que ha dirigit, així com els auditoris i festivals on ha actuat, i testimonis de noms destacats del món musical. Una part del llibre ha estat documentada a partir del Fons Antoni Ros Marbà dipositat al centre de documentació de l’Orfeó Català (Cedoc).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia