Música

Pepe Reche, premi Ficta

El músic, investigador i divulgador musical Pepe Reche (1983) ha guanyat la segona edició del Premi d’Assaig Musical impulsat per Joventuts Musicals de Catalunya i Ficta Edicions, amb el projecte Entre les illes Medes i Ariel, una revisió crítica sobre com es va rebre a Barcelona la música contemporània a l’època de l’Orquestra Pau Casals, entre el 1920 i el 1937. El guanyador del premi rep 3.000 euros i l’edició de l’assaig per part de l’editorial gironina Ficta Edicions . El premi es va fer públic dijous passat durant l’acte de presentació del llibre guanyador de la primera edició del premi, L’òpera catalana: síntesi històrica, de Jaume Radigales.

“L’Orquestra Pau Casals va actuar com un instrument de primer ordre per al creixement d’un repertori simfònic català al qual va donar veu i que va estimular profundament”, afirma Reche, que proposa en el seu assaig “un viatge per les obres, els compositors i els punts de contacte entre autors internacionals i catalans”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia