Altres

Peppa Pig visita la Sagrada Família

Petoons Studio ha deixat petja catalana en el segon videojoc del popular personatge i a ‘Curse of the Sea Rats’, el nou videojoc de creació pròpia

Petoons Studio va néixer a Barcelona com un estudi independent amb l’aspiració de crear jocs i joguines per a les famílies d’arreu del món. I va ser arribar i moldre. El primer joc propi de l’empresa, Petoons Party, va rebre el premi PlayStation Best Kids Game 2017. Amb aquest bon posicionament al mercat, no va tardar a treballar videojocs per a tercers per a diverses plataformes com PlayStation, Nintendo, Xbox i Steam, i es va convertir en un estudi independent de referència a qui empreses com la nord-americana Outright Games o la japonesa Bandai Namco han confiat el desenvolupament dels videojocs de les sèries de televisió Peppa Pig, PJ Masks o de les nines Bratz.

Sense anar gaire lluny, ahir mateix es va publicar la segona part del videojoc protagonitzat per la popular Peppa Pig – World adventures –, i la petja catalana es fa present en un joc amb què milions de nens i nenes d’arreu jugaran, amb Barcelona com una de les ciutats del món que la família del popular personatge visita, amb parada obligada a la Sagrada Família, és clar.

A Petoons Studio, però, encara estan més il·lusionats amb la publicació, el 6 d’abril, d’un nou videojoc de creació pròpia, que ha adquirit el publisher britànic PQube. Es tracta del flamant Curse of the Sea Rats , que estarà disponible a les principals plataformes, i entre les llengües amb què s’hi podrà jugar hi ha el català. El joc permet embarcar els jugadors en una aventura a l’estil ratoidvania animada a mà i que conjuga 2D (personatges) i 3D (els fons). Està ambientat en l’any 1777, quan un vaixell de l’exèrcit britànic torna de les illes del Carib carregat de pirates malvats que després de ser capturats han de ser jutjats. Els problemes sorgeixen quan una bruixa pirata converteix la tripulació en rates i l’embarcació s’encalla en una misteriosa illa de la costa irlandesa. Així podrem escollir per manar un dels quatre personatges: Douglas, Akane, Buffalo i Busa (tots amb imatges i característiques ben especials i úniques) amb qui lluitar contra els enemics i escapar d’un encanteri màgic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia