Música

Els promotors del Festival de Pedralbes continuen el projecte al Poble Espanyol

Concert Studio anuncien el nou festival ‘Alma’, que tindrà lloc del 10 al 27 de juliol al Poble Espanyol

La promotora Concert Studio ha anunciat que traslladarà la seva proposta del Festival de Pedralbes, que va organitzar fins l’estiu passat, a un altre lloc, el Poble Espanyol, i amb un nou nom, Alma , Festival Jardins Pedralbes. “El teu festival dels últims 10 anys, en una nova ubicació”, han destacat a través de les xarxes socials.

El 23 de febrer passat es va donar a conèixer el guanyador del concurs públic per adjudicar l’organització del festival als Jardins de Pedralbes, que des de la primera edició, ja fa deu anys, havia impulsat Concert Studio. L’empresa Clipper’s Live, que també és responsable dels festivals Cap Roig i l’Internacional de Música de Cambrils, en va ser la guanyadora.

Ara, Concert Sutdio ha decidit continuar amb la seva proposta, impulsant un nou festival a la mateixa capital catalana que se celebrarà del 10 al 27 de juliol amb el mateix esperit que va caracteritzar el Jardins de Pedralbes. “Els noms dels artistes “nacional i internacionals” que protagonitzaran el festival es donaran a conèixer dimarts que ve i les entrades es posaran a la venda el dijous 30 de març a les 12h del migdia.

La promotora ha anunciat el nou festival amb un vídeo de cinc minuts que han enregistrat als jardins de Pedralbes i que recorda els més de 400 concerts i els 545.000 assistents que han passat durant els seus 10 anys de vida.

El fundador i director de Concert Studio, Martín Pérez, ha assegurat que continuaran fent el Festival de Jardins de Pedralbes al Poble Espanyol, que celebraran l’onzena edició i que serà “l’Alma (ànima) del Festival Jardins de Pedralbes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia