Altres

CULTURA

Tallers, xerrades i disfresses en el Sarrià Manga

La segona edició del Sarrià Manga acabarà avui a la zona del pavelló municipal. L’equipament esportiu i un carpa de 800 m² han convertit el sector “en un campament” de manga i anime, àmbits de la cultura japonesa cada cop amb més adeptes al nostre país. Avui, des de les deu del matí fins a les vuit del vespre es podran fer tallers de cal·ligrafia o d’iniciació al japonès, entre d’altres, o seguir xerrades amb actors de doblatge, com ara Albert Trifol (a les 12 h al pavelló).

“Estem supercontents”, va explicar ahir a la tarda Ivan Carrasco, de l’associació Starraco Unlimited, que organitza el Sarrià Manga. A la carpa adjacent, el públic pot assistir a les creacions d’il·lustradors i dibuixants i als estands de les botigues. Dins del pavelló, entre altres coses, hi ha estands de videojocs, parades de les distribuïdores de manga i anime.

L’intent de créixer, expressat per Carrasco en la primera edició, ha tingut efecte. Hi ha el pavelló, la carpa i un espai de furgoteques per menjar, beure i agafar forces. “Hem pogut donar més contingut al saló”, assenyala Carrasco. Avui, de tres a quatre de la tarda hi ha previst el concurs de cosplay (les persones que es disfressen dels seus personatges favorits).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia