Cultura

'Polònia' (TV3) estableix un nou rècord d’audiència propi

El programa de TV3 Polònia va establir dijous el seu nou rècord d’audiència. Segons dades de Taylor Nelson Sofres (TNS), l’edició va arribar a 1.009.000 espectadors de mitjana i va obtenir una quota de pantalla del 32,3%. Al llarg del capítol, l’audiència va arribar a un punt màxim d’1.100.000 espectadors i a una punta del 35,7% de quota de pantalla.
Aquestes dades són les segones millors de tota la història del programa d’humor de TV3, que es va estrenar el 16 de febrer del 2006 i que aquest any ha estat guardonat amb el premi Ondas.

Aquest dijous Polònia va presentar com a plat fort un esquetx en què la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, interpretava al més pur estil Rocío Jurado la cançó Como una obra, dedicada a les obres del tren de gran velocitat, després de ser entrevistada per Josep Cuní i Pilar Rahola. En el programa també es feia referència a la presència de la cúpula del PP en un hipotètic judici al lehendakari Juan José Ibarretxe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.