Cultura

Suzanne Vega clausura el festival Únicas al Palau de la Música Catalana

La cantant nord-americana Suzanne Vega actuarà aquesta nit al Palau de la Música Catalana de Barcelona per clausurar el IV Festival Únicas. En la seva actuació, titulada Beauty & Crime, posarà sobre l'escenari cançons com ara Gipsy, Caramel, Pornographer's dream i Marlene on the wall.

En el seu espectacle, amb el qual Vega va inaugurar l'octubre de l'any passat la segona edició madrilenya del Festival Únicas, també interpreta les cançons Tom's dinner i Luka, una crònica que ha donat la volta al món sobre el maltractament a un nen.

Després de més de dues dècades de carrera musical, Vega acaba de publicar el seu setè treball d'estudi, titulat Beauty & Crime, del qual avui també interpretarà cançons com ara Frank & Ava.

La nord-americana tindrà amb Russian Red una telonera de luxe, una jove madrilenya que ha enlluernat el públic i la crítica amb el seu primer àlbum, titulat I love your glasses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.