cultura

cultura

‘La laguna del monstruo' guanya el Concurs de Minicurts de Terror

Port Aventura ha organitzat el primer Concurs de Minicurts de Terror. El codirector de REC i REC 2, Paco Plaza, va lliurar el premi del jurat a David Valero per La laguna del monstruo per l'“excel·lent domini de la càmera subjectiva i l'eficàcia de la proposta”.

Aquest guardó li suposa participar en el rodatge de la tercera entrega de REC apareixent en una de les escenes principals, a més de guanyar una videocàmera. El concurs es va convocar coincidint amb la temporada de Halloween al part temàtic, i es van presentar 294 vídeos. D'aquests, 190 van passar la validació per concursar. Plaza destacava que “el nivell ha sigut molt més alt del que s'esperava, ha resultat molt difícil destacar uns treballs per sobre d'altres”. Prova d'això va ser la decisió d'entregar tres accèssits. Escondite, de Víctor Olivares, Convivir, d'Edgar Lledó, i The Wired, de Victor Claramunt. En aquesta primera edició del Concurs de Minicurts de Terror també hi va haver premi del públic, que va recaure a l'obra de David Bayonas Arañazos, el orígen.

El premi també incloïa una estada de dues nits amb esmorzar per a dues persones en un dels hotels de Port Aventura i una videocàmera. L'últim premi que va lliurar el jurat del concurs va ser el del curt més enllaçat a blocs, que va guanyar Iñaki Lauricika amb Ssshhhh...... i que també es va endur dues entrades al part temàtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen