cultura

opinió

Un espai creat des de i per a la ciutadania

Tot costa i tot arriba. A principi del mes de novembre, amb gran orgull i colze a colze amb el president de la Diputació de Tarragona, presentàvem en societat el projecte de la remodelació de l'Antiga Escola d'Art i Disseny de la Diputació, un edifici situat al carrer del Vent de la meva estimada ciutat de Reus.

Permeti'm que a través d'aquestes línies em senti especialment satisfet com a “pare de la criatura” perquè han estat, i espero que seran, mesos de treball intens, de reunions amb els veïns afectats, amb l'Associació de Veïns l'Harmonia del Carme i amb entitats i societat civil per tal de saber el que realment la ciutadania demanava o necessitava. Perquè no ens n'oblidem, podem tenir projectes, però sempre l'important és tenir en compte les necessitats de les persones. Aquesta era una de les meves fites quan iniciava el període com a vicepresident de la Diputació de Tarragona i crec que hores d'ara estem apunt de fer un espai únic i obert a la societat, on se solucionarà en part el problema de manca d'espai de l'Escola de Música emplaçada al Palau Bofarull i on les entitats i la ciutadania reusenques podran gaudir i tindre al seu abast un espai per fer múltiples activitats.

La veritat és que aquella tarda crec que les més de 200 persones que van assistir a la presentació van quedar satisfets en veure l'ambiciós projecte que la nostra institució conjuntament amb el prestigiós despatx d'Alonso-Balaguer hem fet realitat.

Aquest emblemàtic edifici amb planta baixa i tres més, situat al centre de la ciutat, donarà servei al conjunt de la ciutadania reusenca en l'àmbit cultural i d'oci, alumnes, associacions, joves i grans, voluntariat, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.