cultura

Conferència sobre l'art en els camps de la Retirada

La vila de Torrelles, en col·laboració amb la mediateca Claudi Blasi, proposen una conferència d'Eric Forcada, aquest dissabte, 12 de març, a les 10 del matí.

Eric Forcada, historiador de l'art i comissari d'exposicions, abordarà el tema de l'art en els camps de concentració de la costa rossellonesa (1939-1942) a través de l'obra dels dos artistes remarcables que són Manolo Valiente i Josep Subirats. Aquest tema fa part de l'exposició al Museu de l'Exili de la Jonquera (MUME), assessorada per Eric Forcada (fins al 17 d'abril).

Després de la conferència, una sessió de dedicatòries tindrà lloc amb la participació de l'editorial Mare Nostrum pel que fa als llibres Manolo Valiente... du Barcarès à Bram et d'Argelès au Barcarès... un artiste en camp de concentration (1939-1942), Éditions Mare Nostrum, 204 pàgines, i de Josep Subirats, Périple d'un artiste : du front aux camps de concentration et des bataillons disciplinaires aux baraquements miséreux de la Barcelone d'après-guerre (1936-1941), Éditions Mare Nostrum, 196 pàgines.

Dissabte12 març, a les 10 del matí, Mediateca, carrer de la Poste a Torrelles.

Entrada lliure.

Informacions: 04.68.52.33.41



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.