Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Il villaggio di cartone
Direcció: Ermano Olmi Interpretació: Michael Lonsdale, Rutger Hauer Gènere: Drama País: Itàlia, 2011
El veterà cineasta Ermanno Olmi (La leyenda del santo bebedor) torna a la ficció amb aquesta reflexió sobre la caritat i el paper del catolicisme en el món actual. Un capellà veu com la seva església a punt de ser enderrocada esdevé refugi d'uns homes clandestins.
Proyecto Nim
‘Project Nim' Direcció: James Marsh Gènere: Documental País: GB-EUA, 2011
El director de Man on wire va guanyar el premi al millor documental de Sundance amb aquesta pel·lícula sobre Nim, un ximpanzé que, als anys setanta, va protagonitzar un experiment: els científics volien saber què passaria si era educat i alimentat igual que un ésser humà.
La banda picasso
Direcció: Fernando Colomo Interpretació: Ignacio Mateos, Pierre Bénézit Gènere: Comèdia País: Esp., 2012
El veterà Fernando Colomo torna a la comèdia per retratar un episodi poc conegut de la vida de Picasso i la seva colla d'amics de París (Apollinaire, Manolo Hugué...) Una producció ambiciosa, però que desaprofita una època i uns personatges molt atractius.
El cazador
‘Shekarchi' Direcció: Rafi Pitts Interpretació: Rafi Pitts, Mitra Hajjar, Ali Nicksaulat Gènere: Thriller País: Iran- Alemanya, 2010
El guardonat cineasta iranià Rafi Pitts va competir a la Berlinale amb aquest thriller sobre un exconvicte que intenta refer la seva vida amb la dona i la filla. Però la mort de la mare en una manifestació i la desaparició de la filla fan que es dediqui a assassinar policies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.