cultura

Gregory Porter, gran veu del jazz, a Mas Sorrer

El guanyador del Grammy 2014 al millor disc de jazz vocal actuarà dimarts a Gualta

A l'agost, hi haurà Tokunbo, Myriam Swanson i Zara McFarlane

Gregory Porter (Los Angeles, 1971), una de les millors veus del jazz actual, inaugurarà, demà, la programació musical d'estiu de Mas Sorrer de Gualta, que, sota la direcció de Gerard Argemí, proposa una interessant col·lecció de grans veus: la nigerianoalemanya Tokunbo, la reina del folk noir, el 9 d'agost; la barcelonina Myriam Swanson, amb el seu trepidant rhythm'n'blues, el 14 d'agost, i la gran cantant britànica de jazz i soul Zara McFarlane, el 18 d'agost.

Gregory Porter arriba a Mas Sorrer després d'haver guanyat l'últim premi Grammy al millor disc de jazz vocal per Liquid Spirit, el seu tercer disc i el seu debut amb el prestigiós segell Blue Note, després d'uns altres dos discos que també van ser nominats als Grammy: Water (2010) i Be Good (2012). La de Mas Sorrer serà l'única actuació que oferirà aquest estiu a l'Estat espanyol, en el marc d'una intensa gira mundial, aquest gran vocalista d'aspecte imponent, que probablement protagonitzarà una de les grans nits musicals d'aquest estiu a l'Empordà. El jazz-bar Mas Sorrer obrirà dimarts les seves portes a les 8 del vespre i recinte del concert ho farà a les 10 de la nit. Està previst que Gregory Porter surti a escena sobre les 11 de la nit. L'entrada del concert costa 38 euros i es pot adquirir anticipadament a través de www.massorrer.cat.

Mas Sorrer també ha programat altres actuacions, com ara la del duo flamenc Agujetas Chico, el 16 d'agost, i la d'Albert Cirera Trio, el 30 d'agost. Del 22 al 24 d'agost, hi tindrà lloc el festival internacional de curtmetratges, que aquest any arriba a la seva edició 8 i 1/2, en homenatge a Fellini.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia