Teatre

agenda d'autor / j.b

De nou, un Daniel Anglès a escena
El director de musicals Daniel Anglès lidera, novament, una aventura musical. És al Círcol Maldà, només fins al 5 d'abril. També és un concert teatralitzat en què a més de la garantia de bones veus, també hi ha la interpretació dels personatges i coreografia, tot i la limitació de l'encantador espai. Oriol Burés, Víctor Gómez, Berta Peñalver i Laura Ventura són els protagonistes d'aquest concert teatralitzat en què es reflecteix, lúdicament, la societat d'avui en dia, tot fent un repàs per les cançons dels musicals més desconeguts de Broadway. Evidentment, amb música en directe a càrrec de Dani Campos i Edu Carmona.
ACÚSTIC BROADWAY
Festival Alcools
Lloc i dia: Avui a les 21.30 a la sala Palau i Fabre de La Seca.
Un primer tastet de la Mostra
El nou director de la Mostra d'Igualada de teatre infantil i juvenil de Catalunya, Pep Farrés, convida tothom a conèixer quines seran les novetats de la pròxima edició, que es farà del 16 al 19 d'abril vinent. Coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, la fira organitza de forma inèdita el Menú de la Mostra amb l'objectiu d'apropar la programació al públic. El director artístic exposarà els espectacles de què es podà gaudir dins els diversos itineraris per edats ideats enguany. L'acte és gratuït i obert a tothom.
EL MENÚ DE LA MOSTRA
Pep Farrés
Lloc i dia: Avui a partir de les vuit del vespre a la plaça Pius XII d'Igualada.
Titelles exclusivament per a adults
L'Ateneu Popular 9Barris i l'Associació Titellaire de Roquetes presenten el nou festival, Ròmbic. Vol ser un referent a Barcelona en l'àmbit dels titelles per a adults. Per ara, només inclou dues representacions que es poden veure avui i demà. Aquesta nit es representa Parias, de la Cia. Javier Aranda. És un espectacle que commou i obliga a la reflexió. Demà, es representarà el Cabaret Titellaire amb la companyia Chez la Poupée, que presenta un espectacle musical de cabaret on les protagonistes són nines. Tots els elements s'integren en un petit escenari on mitjançant cançons, gags i històries el públic coneixerà els personatges propis del vodevil.
FESTIVAL RÒMBIC
Ateneu Popular 9Barris i Titellaires de Toquetes
Lloc i dia: Ateneu Popular de 9Barris (Portlligat, 11-15), avui i demà, a les 22 hores.
POSTFUNCIÓ DE ‘GIORNATA...'
AsSocPerla
L'Associació Amics de la Perla 29 han convidat la periodista Gemma Ruiz per moderar una xerrada amb els actors de Giornata particolare Clara Segura, Pablo Derqui i Màrcia Cisteó i el director, Oriol Broggi. El 23 i 30 d'abril hi haurà un col·loqui entre els espectadors sobre aquest muntatge.
Lloc i dia: Avui, a partir d'1/4 d'11 de la nit, aproximadament, a la Biblioteca de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia