cultura

Rècord de públic al festival Cruïlla Barcelona amb 46.000 espectadors

22.000 persones assisteixen als concerts de dissabte a la nit al Parc del Fòrum, la jornada amb més públic dels vuit anys del festival

Els organitzadors asseguren que aquesta edició “marca un abans i un després” en l'evolució d'aquesta cita musical

Unes 46.000 persones han gaudit aquest cap de setmana amb la música del festival Cruïlla Barcelona 2015, que ha batut el seu rècord d'assistència.

Dissabte a la nit ha estat la jornada amb més públic de la història del festival, que celebra la seva vuitena edició. Els concerts de Lauryn Hill, Franz Ferdinand & Sparks i Damien Marley al Parc del Fòrum han aplegat un total de 22.000 espectadors.

El festival ha posat el seu punt i final aquest diumenge amb l'actuació d'Asaf Avidam & Band, que ha portat la tarda de diumenge a un terreny familiar.

En un comunicat, els promotors del Cruïlla destaquen que aquest any “ha marcat un abans i un després en l'evolució del festival”. Han aprofitat també per agrair al públic “el seu afecte i el seu excel·lent comportament que ha permès fer la millor edició del Festival”.

També destaquen com a novetat d'aquest any la fórmula que combina “un component d'exclusivitat” amb “diverses actuacions úniques a l'Estat”, noms de l'escena local i la vocació d'oferir varietat d'estils.

L'organització ja ha anunciat que “en els pròxims dies es posaran a la venda les entrades per Cruïlla Barcelona 2016”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia