cultura

Últims concerts del cicle per restaurar l'orgue de Sant Romà

La soprano Marta Rodrigo i el pianista Emili Brugalla oferiran avui a l'església lloretenca de Sant Romà (21 h, 10 euros) el penúltim concert del cicle estiuenc organitzat per l'associació Amics de la Música de Lloret per finançar la restauració de l'orgue de la parròquia. Marta Rodrigo i Emili Brugalla oferiran aquesta nit a Lloret un programa centrat en temes de l'entorn d'Enric Granados. Rodrigo ha actuat en diverses produccions del Liceu i Brugalla és membre fundador del Trio Kandinsky. Aquest cicle de sis concerts es clourà dimecres vinent amb l'actuació del contratenor català Víctor Jiménez Díaz i la llaütista alemanya Maike Burgdorf, que interpretaran música barroca anglesa.

Demà també tindrà lloc un altre concert del cicle Música per un tub, que té lloc durant tot l'estiu als carrers de la localitat selvatana, coorganitzat pels Amics de la Música i l'Associació de Comerciants de Lloret, també amb l'objectiu de recaptar fons per a l'orgue de Sant Romà. El concert d'aquest dijous anirà a càrrec del duet Chill Out Sunset i tindrà com a escenari la plaça París, a partir de dos quarts de vuit del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia