cultura

Nova convocatòria d'Exposicions Viatgeres

La Diputació de Girona ofereix una convocatòria pública per als artistes

La Diputació de Girona ha obert una nova convocatòria destinada a pintors, dibuixants i escultors gironins per seleccionar dos projectes expositius que formaran part, durant els anys 2016 i 2017, del programa Exposicions Viatgeres . Aquesta és la tercera vegada que la Diputació de Girona obre aquesta convocatòria pública, que té per objectiu potenciar el vessant de promoció i de difusió dels creadors visuals de les comarques gironines.

La selecció de les propostes es farà a partir dels projectes rebuts (la data límit és el 31 de març), i serà a càrrec d'un jurat constituït per a l'ocasió. En aquesta convocatòria el jurat estarà format per un representant de la Diputació de Girona; per Sebastià Goday, gestor cultural de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona; per Carme Clusellas, directora del Museu d'Art; per Pilar Parcerisas, presidenta de l'associació Passatges de Cultura Contemporània; per Carlota Broggi, responsable de les itineràncies del CCCB; per Maria Palau, periodista del diari El Punt Avui, especialitzada en art, i per Manel Bayo, artista.

Per altra banda, Inspai, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona , ha tornat a posar en marxa la convocatòria per escollir el projecte fotogràfic de la catorzena edició de Joves Fotògraf(e)s de les Comarques Gironines. Per primera vegada, la convocatòria dotarà amb un premi de 1.000 euros el projecte seleccionat. El termini per presentar les sol·licituds acaba l'11 de març.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia