cultura

Alt nivell en l'estrena d'Una Tona de Màgia

En la primera edició del festival hi haurà mags de gran renom internacional

Tona celebrarà els dies 6, 7 i 8 de maig el festival internacional Una Tona de Màgia, dedicat a l'art de la il·lusió: “A Tona els mags són profetes en la seva terra. En tenim tres de professionals i creiem que en la part de la màgia podem destacar. El festival vol posar el poble al mapa i ser un atractiu turístic a través de l'espectacle”, va remarcar l'alcalde, Josep Salom. Una Tona de Màgia arrenca amb un pressupost de 30.000 euros que es finançarà a part iguals gràcies a l'aportació de l'Ajuntament i la Diputació d'una banda, i de la productora Ironic Art, de l'altra. La programació començarà el divendres 6 de maig amb el Sopar Màgic al restaurant La Ferreria, en què s'uniran bona gastronomia i números de màgia durant l'acte.

Pel que fa als espectacles, se'n podran veure per a tots els gustos: des dels infantils com el del Mag Xule o El gran Thurston, passant pels sorprenents com el d'Arnau Colomo o el de Fèlix Brunet, i d'altíssim nivell, com el que oferirà el màgic Andreu i Joana Andreu diumenge a la tarda. L'acte estrella serà dissabte a la nit, amb la gala internacional: “S'hi podran veure quatre dels millors mags del moment”, va explicar el director artístic del festival i també mag, Jordi Casadevall. Entre els convidats destaquen noms com el primer gran premi mundial de màgia, Norbert Ferré, o Charlie Mag. Les entrades per als espectacles de pagament –molts, gratuïts– es poden adquirir a la biblioteca, al Punt Jove i a l'Ajuntament de Tona, a taquilles i a www.unatonademagia.cat, on s'hi desgranen més detalls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia