Altres

Les biblioteques de Girona i Ulyssus tornen ‘A la carretera'

Miquel Sunyer obrirà demà a la Rahola el cicle de xerrades sobre viatges

Biblioteques de Girona i la llibreria Ulyssus organitzen per quart any consecutiu el cicle A la carretera , que consta de cinc xerrades sobre viatges. El fil conductor de les ponències és l'empremta profunda que han deixat els viatges en les persones que els explicaran.

Totes les xerrades tindran una presentació a càrrec de Josep M. Iglesias, d'Ulyssus. El cicle s'obrirà demà a la biblioteca Carles Rahola (19 h) amb la xerrada del nedador gironí Miquel Sunyer. Sunyer explicarà els seus viatges arreu del món, en competicions de natació de llarga distància en aigües obertes, recollits en el llibre 48 braçades. El dijous 19 de maig, a la biblioteca Just M. Casero (20.15 h), l'escriptora Núria Garcia parlarà de la novel·la A dalt de la Duna Roja, que va escriure arran de diversos viatges a Mali. El dijous 26 de maig, a la biblioteca Ernest Lluch (19 h), el periodista Jaume Sanllorente parlarà del periodisme amb compromís social lligat als viatges que ha fet per l'Àsia. A la biblioteca Salvador Allende es farà la quarta xerrada (20.15 h): Marc Serena hi explicarà el projecte Microcatalunya.cat, en què ha viatjat pels pobles catalans de menys de 500 habitants, amb el fotògraf Edu Bayer. La darrera xerrada del cicle serà a la biblioteca Antònia Adroher (20.15 h), en la qual Jordi Canal-Soler relatarà el seu viatge per Alaska i Yukon (Canadà). El cicle es completarà amb tallers, presentacions de llibres i un concurs a Instagram.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

crònica

Una sola música que tothom balla com vol

SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES