cultura

societat

solidaritat

El cor infantil ugandès Safari, de gira per Catalunya

Ofereix diversos concerts a les comarques gironines, dins d'una campanya de l'ONG Nzuri Daima

El Cor Safari , format per 28 nens i nenes de 8 a 14 anys provinents d'una escola orfenat d'Entebbe (Uganda), està portant a terme una llarga gira per Catalunya, dins d'una campanya de sensibilització impulsada per la Fundació Nzuri Daima per promoure la comunicació entre infants de tot el món. Dijous passat, el Cor Safari va iniciar la seva primera gira catalana a Montserrat, amb els escolans del monestir.

Després d'haver acompanyat el mallorquí Joan Miquel Oliver en el seu concert al Festivalot, diumenge passat al Teatre Municipal, aquesta setmana, els membres del Cor Safari són a Girona, on oferiran diversos concerts i estan acollits per famílies d'alumnes de l'escola Annexa. El cor ugandès, que està presentant en aquesta gira el disc Joy's miracle, actuarà demà a l'auditori del centre cívic Ter, amb la Coral Multicultural i alumnes de les escoles Domeny i Balandrau (18.30 h); divendres a l'auditori de l'Espai Caixa de la plaça Poeta Marquina, amb el Cor Preludi (20 h), i dissabte a l'auditori Josep Irla amb l'Escola Coral del Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona (19.30 h). En tots els casos es poden fer aportacions solidàries.

En les pròximes setmanes, el Cor Safari també actuarà a El Torín d'Olot, el 10 de juny; a l'auditori dels Caputxins de Figueres, l'11 de juny; a Roses, el 12 de juny; a Besalú, el 18 de juny, i també al festival Clownia, organitzat per Txarango a Sant Joan de les Abadesses, on Safari actuarà el 25 de juny com a grup convidat d'aquesta edició. El 7 de juliol, el cor africà tornarà a Girona, on oferirà un concert a l'auditori de la Mercè amb el Cor Gospel Girona.

Nzuri Daima és una ONG que des de l'any 1999 du a terme projectes de cooperació i voluntariat en països com ara Uganda, Tanzània, l'Índia, el Perú, i l'Equador. Entre els seus projectes, destaquen els destinats als infants, les dones i la gent gran. Amb els concerts d'aquesta gira i les vendes del disc Joy's miracle –inclou cançons en la seva llengua i en català, castellà, anglès i francès, algunes compostes per una de les nenes del cor– es recullen fons per millorar les instal·lacions de la seva escola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Collboni esquiva reunir-se amb els impulsors de la campanya Salvem el Museu del Disseny

barcelona
Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri

Besalú

El Festival de Música de Besalú s’avança a la primavera

Besalú