cultura

cultura

festival

Més de 30.000 visitants a la Fira del Circ de la Bisbal

Els organitzadors destaquen l'excel·lent nivell artístic de la seixantena de propostes i el fet que la fira es mantingui com a referent d'àmbit català

La 21a Fira del Circ de la Bisbal, que s'ha celebrat aquest cap de setmana, s'ha tancat amb més de 30.000 espectadors, una xifra similar a la de l'any passat, que ja va ser la més multitudinària de la història, però que el revalida com a referent d'esdeveniments de circ a Catalunya.

En el seu balanç i segons un comunicat, l'organització destaca la consolidació de l'Espai Fira, que es va estrenar l'any passat i que inclou el servei de bar amb un escenari on tenen lloc actuacions de circ i concerts musicals. A més, destaquen la incorporació del Terracotta Museu, que aquest any s'ha afegit com a escenari de la fira i amplia els espais de la Bisbal on se celebren espectacles. Paral·lelament, el nou sistema per informar en temps real dels aforaments ha permès distribuir millor el públic entre els espectacles simultanis i millorar el seu confort durant els espectacles

Al llarg de tres dies públic de totes les edats ha gaudit d'una seixantena de propostes, la majoria gratuïtes, d'una trentena de companyies que han ofert espectacles de circ contemporani, roda Cyr, cabaret, trapezi, clown, aeri, entre altres. Els espectacles de 15feet6, UpArte, Circo Los, Nueveuno, Marcel Tomàs i Circ Vermut han estat entre els més ben valorats pel públic en una edició de gran nivell artístic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia