cultura

EDUCACIÓ

Neix una ‘Sàpiens' dedicada als infants

Si en lloc d'haver nascut a la Catalunya del segle XXI, la canalla actual hagués nascut a Egipte 3.500 anys enrere, no empaitaria Pokémons amb el mòbil, ni tampoc passaria llargues estones distraient-les amb els videojocs. Però sí que jugaria al senet en lloc de les tauletes tàctils i videoconsoles, viuria en una casa sense mobles, menjaria moltes verdures i poca carn, els nens portarien trenes i faldilles, i les nenes no anirien a l'escola.

Descobrir com era la vida d'un nen a l'antic Egipte, com es construïa una piràmide, com es feia una mòmia o com es desxifra un jeroglífic són algunes de les curiositats que els nens podran aprendre en el primer número del Petit Sàpiens. La nova revista de Sàpiens Publicacions està adreçada als nens a partir de 8 anys.

La publicació, de periodicitat semestral, vol aproximar la història als més petits amb reportatges adaptats perquè es diverteixin mentre aprenen. La nova revista sortirà a l'estiu i a l'hivern, i en els períodes de vacances escolars el to amè dels continguts, tant visuals, com escrits, la fa escaient per als moments en què els menuts es relaxen de les obligacions escolars, i els ajuda a no desconnectar de l'aprenentatge.

A més de passejar-se per l'Egipte dels faraons, en aquest primer número la mainada també podrà descobrir com pintaven els artistes del romànic, fer experiments acompanyats de Newton i Galileu, escalar la muntanya més perillosa del món a l'Himàlaia, veure com eren els primers ordinadors o saber els secrets dels rapinyaries que volen pels nostres cels. A banda dels articles, escrits amb un llenguatge adequat per al públic infantil però mantenint tot el rigor de Sàpiens, la nova revista conté quatre còmics, diversos passatemps i experiments, i nombroses recomanacions per a l'estiu.

El Petit Sàpiens l'elabora l'equip de la revista Sàpiens, juntament amb col·laboradors especialitzats en publicacions infantils. La publicació es podrà adquirir al quiosc per 3,50 euros o juntament amb la revista Sàpiens d'agost (Càtars catalans) per només 1 euro més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia