Economia

Blanes dobla l'ocupació esportiva respecte del 2016

L'Ajuntament calcula que durant la Setmana Santa hauran competit uns 10.000 esportistes a les instal·lacions municipals, la majoria estrangers

La Ciutat Esportiva, focus d'activitat

Les instal·lacions esportives de Blanes s'han omplert aquests dies de practicants d'un gran ventall de disciplines esportives, amb un augment de l'ocupació dels equipaments que l'Ajuntament considera aquest any “espectacular”, ja que s'han doblat les xifres de l'any passat. Més de 10.000 esportistes hauran fet ús aquests dies de les diferents pistes dels pavellons de la Ciutat Esportiva Blanes i dels camps de futbol municipals, ja que hi hauran tingut lloc un total de 12 activitats esportives i competicions.

Es tracta d'estades i viatges esportius, així com tornejos i entrenaments de netbol, bàsquet, futbol, bàdminton, ball i arts marcials. El període de més activitat se situa entre el 3 i el 21 d'abril, quant a l'ús de les instal·lacions esportives. Entre els esportistes hi ha sobretot estrangers, que aprofiten l'estada per combinar l'esport amb l'oci i el turisme. Si es tenen en compte els acompanyants, l'ocupació arriba a les 18.000 persones. El regidor d'Esports, Joel Comas, valora positivament el creixement: “Any rere any, el prestigi de la Ciutat Esportiva Blanes augmenta; això fa que cada vegada ho tinguem més difícil per donar resposta a l'elevada demanda amb què ens trobem”, explica.

Després de festes també hi ha altres activitats programades, tot i que més endavant, com ara l'Sparta Cup, un torneig internacional de patins en línia amb 600 participants que es farà a principis de juny. Durant el mateix mes, la Ciutat Esportiva Blanes també serà el marc del campionat nacional de hip-hop, amb 1.200 participants.

Aquesta setmana hi ha entrenaments de futbol i el torneig Globasket, que té la seu a Lloret de Mar, però molts dels partits es disputen a la Ciutat Esportiva, amb 2.500 visitants d'Europa, l'Argentina, Egipte i el Marroc. El torneig Eurosporting concentrarà també uns 4.500 participants en la cerimònia d'obertura, que es fa a la Ciutat Esportiva Blanes, tot i que la competició de futbol no hi té lloc.

LA XIFRA

18.000
esportistes
i acompanyants hauran omplert aquests dies les instal·lacions i equipaments blanencs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

El Consell Regulador del Cava admetrà raïm de fora de la DO pels efectes de la sequera

vilafranca del penedès
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona