Economia

Municipal

Glamur a Sant Feliu en l’obertura del nou hotel Alàbriga

El segon establiment de cinc estrelles i gran luxe de la demarcació s’inaugura amb un espectacle de Comediants, 500 assistents i l’actriu Ana de Armas com a convidada estel·lar

Més de 500 persones van participar ahir, des de mitja tarda fins a la matinada, en la festa inaugural de l’hotel Alàbriga, el nou establiment de cinc estrelles i gran luxe que obre portes a Sant Feliu de Guíxols, a primera línia, a tocar de la platja de Sant Pol. L’actriu Ana de Armas, coprotagonista de la seqüela de Blade Runner, que s’estrenarà a la tardor, va ser la padrina de l’estrena del nou allotjament, que per aquest cap de setmana anunciava una ocupació del 100%. També hi van assistir l’exjugador del Barça Xavi Hernàndez i la baronessa Carmen Thyssen.

L’hotel ofereix 28 home-suites de luxe –un nou concepte que a més de l’habitació engloba cuina i estances independents per a famílies o grups de fins a quatre adults i dues criatures, amb balcó amb vistes al mar i en algun cas terrat privat amb jacuzzi. Els preus per a la temporada estival volten els 1.000 euros per nit, amb una estada mínima de 4 dies amb dret a esmorzar i de fer ús de les piscines o la discoteca, transport a l’aeroport, i altres atractius, com ara el restaurant Terra, amb una carta amb producte de proximitat dissenyada pel xef Paco Pérez, que també supervisa el grill exterior i el Beach Club. La cocteleria l’han confiat a un empordanès, Manel Vehí, amb prestigi internacional, i un DJ resident amenitzarà unes vetllades obertes a altres figures de la música internacional.

Espectacle de Comediants

En la nit inaugural, la companyia Comediants van protagonitzar una performance amb videomapping sobre la façana, pirotècnia, aigua i música que va servir per fer el traspàs entre les claus de l’antic hotel del Banc Exterior, demolit, i l’actual establiment a mans dels nous propietaris, el matrimoni de Valery Scherer i la seva dona Svetlana, cap de relacions públiques.

LA XIFRA

500
persones
van assistir ahir a la inauguració del nou hotel Alàbriga, de cinc estrelles i gran luxe, a Sant Feliu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia