Economia

Canvis en les desfilades de Tot Nuvis

La mostra nupcial tindrà lloc entre el 17 i el 19 de novembre a firaReus

Aquest any, la fira Tot Nuvis, que se celebrarà entre els dies 17 i 19 de novembre, canviarà el format de les desfilades nupcials, coincidint amb el seu 25è aniversari. D’aquesta manera, es faran set desfilades de marques de vestits de nuvi i de núvia, en lloc de les dues desfilades genèriques que es feien anteriorment. Després de cada desfilada, es convidarà els assistents a una copa de cava Pere Ventura i a un petit aperitiu, “per tal que intercanviïn opinions amb els dissenyadors i representants de cada marca”, segons van exposar dies enrere fonts de l’organització de l’esdeveniment. En finalitzar les desfilades, els assistents podran endur-se una fotografia de record al photocall instal·lat per gentilesa de l’empresa Pixel Moreno.

El dissabte 18 de novembre, a partir de les sis de la tarda, hi ha previstes les desfilades de Rami Novell, Ricart Núvies amb Pujol Vilà, i Martina Sposa. El diumenge 19, aquest cop a partir de les cinc de la tarda, els assistents podran gaudir de les desfilades de Madonna Club, Beautiful Bride amb Sastreria Pizarro, Casa Pujol, i Pronovias. Les entrades, ja a la venda, es poden adquirir des del lloc web de firaReus. L’any passat, 600 persones van assistir a les desfilades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia