Economia

Economia

Nifco preveu arribar als 35,3 milions en vendes

L’empresa fabricant de components plàstics per a l’automoció Nifco Products España ha tancat l’exercici del 2017 amb una facturació de 30 milions d’euros i preveu mantenir el ritme de creixement actual fins a arribar als 35,3 milions d’euros en vendes l’any 2018, complint els objectius marcats en l’ambiciós pla estratègic 2015-2020.

La firma, que ha inaugurat al polígon industrial La Llana de Rubí un nou magatzem, manté a Terrassa l’única planta productiva a l’Estat espanyol. El nou equipament, de 2.900 m², ha permès alliberar l’espai que tenia reservat a Terrassa per a les expedicions logístiques i, d’aquesta manera, l’ha convertit en sòl productiu en una segona fase d’ampliació de la planta que va tenir lloc a finals del 2017.

El director de Nifco Products España, Albert López, ha explicat: “Els últims dos anys hem fet una forta aposta per ampliar les nostres instal·lacions i adquirir maquinària d’última generació. Aquests esforços, que culminaran a mitjan 2018, ens permetran millorar la producció per oferir productes de màxima qualitat a les principals marques del sector automobilístic.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia