Economia

ECONOMIA

El saló de la formació i la feina es trasllada a la Bisbal

El pavelló firal de la capital baix-empordanesa serà la seu, per primer cop, d’una trobada que fins ara s’havia fet a Sant Antoni i Palafrugell

Es farà els dies 1 i 2 de març i hi participaran 40 expositors

El Saló de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Empordà d’aquest any se celebrarà per primer cop a la Bisbal, els dies 1 i 2 de març. Serà al Pavelló Firal, amb l’organització de l’àrea de Promoció i Desenvolupament Local bisbalenca i del Consell Comarcal. Després que les quatre edicions inicials es duguessin a terme a Sant Antoni de Calonge i Palafrugell, aquesta cinquena edició es trasllada a la capital baix-empordanesa. L’alcalde, Lluís Sais, vol que la celebració de l’esdeveniment contribueixi a fer baixar més els nivells d’atur al municipi, i destaca el fet que “les dinàmiques d’atur a les poblacions d’interior depenen menys del sector de serveis i tenen un caràcter més perenne”.

“L’objectiu del saló és dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball, aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i optimitzar el contacte entre empresaris, candidats i institucions”, va recordar el president del Consell, Joan Català. Hi participaran una quarantena d’expositors de diferents àmbits de la docència, empreses, ens públics i municipals –també els vivers Nexes de Forallac i Alta Mar de Sant Antoni– i patronals, com ara les cambres de Palamós i Sant Feliu. A més, inclourà una programació paral·lela de xerrades, conferències i tallers.

“Des del 2013 el saló ha esdevingut una eina molt important per dinamitzar l’economia de la comarca i posar en contacte l’oferta i la demanda existent”, assenyalava Català. I es faciliten, alhora, eines i assessorament als emprenedors que tinguin idees per engegar negocis. Per facilitar l’accés, van anunciar, a més, que hi haurà servei de busos gratuïts per arribar-hi.

LA XIFRA

40
expositors
han confirmat la participació en el cinquè saló comarcal de la formació i l’ocupació, els dies 1 i 2 de març.

Candidats per a 200 llocs de treball

Un dels punts d’interès del saló serà l’espai d’entrevistes, per posar en contacte l’empresariat amb possibles candidats per cobrir llocs de treball. Coneguts com a workshops, anuncien que s’hi oferiran 200 llocs de treball i es buscaran els perfils més idonis entre els assistents que concertin cita. L’assessorament també se centrarà en l’ajut a persones a l’atur, amb eines, estratègies i l’oferta de cursos i accions formatives –gratuïtes o de pagament– i l’assessorament per crear possibles noves empreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona