Economia

Tres treballadors ferits, dos d'ells en estat crític, en esfondrar-se un fals sostre a Sabadell

Els fets han passat aquest dissabte al matí mentre treballaven en una nau industrial

Tres operaris han resultat ferits de diversa consideració en esfondrar-se una placa del fals sostre que estaven instal·lant en una nau industrial de Sabadell. Dos dels ferits estan en estat crític i el tercer menys greu. L'avís l'ha donat un dels companys dels ferits a les 11.37 hores del matí. Segons han informat els Bombers els fets han passat a l'interior d'una nau ubicada al carrer Covadonga 445, quan s'ha esfondrat, per causes que encara no s'han determinat, una placa de 18 metres de llarg per 6,5 d'ample al damunt dels treballadors.

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha anat amb quatre ambulàncies, dos dels ferits estan en estat crític i el tercer, menys greu, a causa de politraumatismes diversos. Dues de les víctimes han estat traslladades a l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell, i el tercer, a la Vall d'Hebron de Barcelona.

Els Bombers hi ha destinat set dotacions, que han hagut de treure sota la runa els operaris accidentats. A part de rescatar els operaris, els bombers han hagut de sanejar la instal·lació del fals sostre que encara no havia caigut i a revisar la resta de l'estructura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia