Economia

MyLife, una aplicació per guardar i arxivar imatges

L'espai és privat, ningú no pot accedir a les fotos però se'n poden compartir els moments perquè permet que es rebin i etiquetar gent

No ocupen espai perquè s'arxiven a la informàtica en núvol

Lideralia, una empresa que té la seu al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, va presentar ahir MyLive, una aplicació nova amb què es pot guardar i reviure sempre que es vulgui els “moments més rellevants de la vida” a través de fotos, vídeos i missatges sense que ocupin espai en el mòbil o en els ordinadors. “Ens permet portar la vida a la butxaca i mantenir sempre la privacitat”, va assegurar ahir Jordi Martínez, promotor de Lideralia, davant unes sis-centes persones.

L'aplicació està disponible des de divendres, representa “una experiència totalment diferent” perquè “ningú pot accedir a les nostres fotos” però a la vegada permet “compartir els moments” perquè MyLife permet etiquetar qualsevol persona i “que ella també tingui les fotos ordenades cronològicament amb només un clic”. “Amb MyLife et permet alliberar espai al mòbil perquè les fotos s'arxiven a la informàtica en núvol”, assegura Martínez. L'aplicació també permet xatejar i nomenar hereus “perquè si ens passa alguna cosa ells en puguin administrar el contingut”.

L'empresa emergent Lideralia ja va impulsar l'any passat la xarxa social Alife, dedicada a compartir records de persones que han mort i que ofereix una manera única i innovadora de fer-ho. A més, dóna l'opció de crear aquests perfils de manera pública o totalment privada, ja que només connecta aquells que el coneixien i manté, d'aquesta manera, tota la privacitat que vulguin els usuaris.

La idea va sorgir de l'emprenedor Jordi Martínez que, a més, també va aconseguir finançar el projecte. Així, i al capdavant de Lideralia, va decidir, juntament amb el seu equip, tirar endavant aquest xarxa, que actualment té més de 50.000 usuaris. Alife permet actualitzar el perfil de persones que ja no són entre nosaltres i poder-ne compartir records, fotografies i pensaments, entre d'altres. Aquesta xarxa social es va finançar a través de petits inversors.

LA FRASE

MyLife és un espai privat en què pots guardar i reviure tots els moments rellevants de la vida
Jordi Martínez
PROMOTOR DE LIDERALIA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia