Economia

GASTRONOMIA

Caballero, a la nit de gastronomia d'Ultramar

Javier Caballero, mixòleg de la ginebra gastronòmica Ginraw, va preparar els còctels més creatius acompanyats de la cuina de l'espai Ultramar de l'Escala dins la iniciativa On Mondays we want you, organitzada pel restaurant Ultramar. La proposta va incloure, entre d'altres, anxoves marinades en làctics sobre cruixent de pa amb Crème Royale i formatge i musclos Ándele Guey i còctel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia