Economia

comerç

noves tecnologies

Akrocard simplifica l'accés al wifi en hostaleria i negocis

Comercialitzen un cartell intel·ligent per connectar-se a xarxes gratuïtes sense fils acostant-hi dispositius amb tecnologia NFC

És configurable i evita que les claus de pas corrin sense control

L'empresa gironina Akrocard ha comercialitzat un nou producte per fer més fàcil autoritzar l'accés a xarxes wifi d'ús públic als clients d'establiments comercials, hotels, restaurants i altres negocis. El procediment habitual és que els usuaris demanin a algun empleat la clau d'accés o bé que la trobin escrita en cartells, però l'empresa ha posat al mercat un nou giny, l'Smart Wi-Fi Poster, un cartell plàstic intel·ligent que evita haver de donar cap contrasenya als clients, que poden accedir a la xarxa wifi simplement acostant-hi un telèfon o aparell amb la tecnologia NFC d'Android.

L'Smart Wi-Fi Poster confeccionat amb una fina làmina de PVC, incorpora un xip preprogramat inserit a l'interior. Cada propietari d'establiment pot configurar, en pocs senzills passos, la seva contrasenya al dispositiu i oblidar-se'n durant una bona temporada. O bé reconfigurar-la tantes vegades com vulgui, a la seva elecció. Els clients no necessiten saber la clau, només han d'apropar el seu dispositiu al cartell d'Akrocard, i d'aquesta manera s'evita que la contrasenya del wifi corri de mà en mà i persones alienes a l'establiment facin servir la xarxa de manera no autoritzada.

El sistema funciona amb tot tipus de dispositius Android que tinguin activada la funció NFC. Els darrers models d'iPhone també incorporen la tecnologia, encara que de moment tenen l'ús restringit a determinades aplicacions.

L'Smart Wi-Fi Poster d'Akrocard està fabricat amb una làmina resistent de PVC i actualment es pot comprar a la botiga en línia Amazon. Akrocard, amb seu a Vall-llobrega, s'especialitza en el desenvolupament de programari per a smartcards i en la seva fabricació en PVC per a hostaleria, transport públic, comerç i control d'accessos. Són proveïdors del Congrés Mundial del Mòbil de Barcelona des del 2010 i inverteixen en la recerca i desenvolupament per crear novetats en el sector.

LA XIFRA

14
euros
costa el cartell intel·ligent d'Akrocard perquè els establiments no hagin de facilitar la clau d'accés al wifi


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA
economia

El barril de Brent baixa dels 90 dòlars tot i la tensió a l’Orient Mitjà

barcelona
GIRONA

Gelati Dino preveu obrir sis punts de venda més a curt i mitjà termini

GIRONA