Economia

Esports

El campionat estatal d'handbol omple els hotels de Lloret i Blanes

La competició mou vuit mil persones, entre esportistes i acompanyants, i acaba dissabte

La Ciutat Esportiva és la seu de bona part dels partits

Hotels de Lloret de Mar, sobretot, i també alguns de Blanes s'han omplert aquests dies amb els participants del campionat estatal de seleccions d'handbol infantil, cadet i juvenil, que va començar dilluns i acabarà dissabte. La competició es porta a terme en setze pistes habilitades de set ciutats seu: Blanes, Lloret de Mar, Tordera, Palafolls, Malgrat de Mar, Calella i Mataró.

El campionat mou prop de vuit mil persones, entre esportistes i acompanyants. Dels dos mil esportistes, Lloret de Mar n'allotja més de la meitat, repartits entre hotels com l'Astoria Park, l'Evenia Olympic Park, l'hotel Samba, l'hotel Guitart Central Park i l'hotel Don Juan, mentre que els que s'allotgen a Blanes ho fan als hotels Beverly Park & Spa i l'hotel Pimar & Spa. El regidor d'Esports de Lloret de Mar, Joan Bernat, destaca la importància de l'esdeveniment: “Per nosaltres, poder ser seu d'un campionat d'aquest nivell i prestigi reforça la nostra aposta per consolidar el turisme esportiu. Lloret de Mar és una ciutat adaptada a les necessitats dels esportistes, amb unes instal·lacions esportives de primer nivell, uns hotels amb una oferta especialitzada i unes activitats complementàries que permeten a esportistes i famílies gaudir de les estones de lleure.” A més, hi afegeix que el fet que Blanes, Calella, Tordera, Mataró, Palafolls i Malgrat de Mar siguin també seu dels més de 300 partits, “mostra que tenim un territori on l'esport és molt present i sumant sinergies podem donar una millor projecció als nostres atractius”. Anualment Lloret rep gairebé 50.000 esportistes i acompanyants. El 2015 es va tancar amb 49.144 visitants que van tenir com a motiu del seu viatge un esdeveniment esportiu. El 2016 la ciutat ha renovat el segell de turisme esportiu de l'Agència Catalana de Turisme per a les disciplines de futbol, natació, atletisme, esports col·lectius i ciclisme en carretera.

Per la seva banda, la Ciutat Esportiva de Blanes és la seu de bona part dels partits, amb sis terrenys de joc. A Lloret competeixen a les instal·lacions del Molí 1 i 2 i Pompeu Fabra.

LA XIFRA

8.000
esportistes
i els seus acompanyants s'allotgen aquests dies en diferents hotels de la Selva marítima i el Maresme

LA FRASE

Ser seu d'un campionat d'aquest prestigi reforça la nostra aposta per consolidar el turisme esportiu
Joan Bernat
regidor d'Esports de lloret


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia