Economia

El turisme rus creixerà aquest any a la Costa Brava

El Patronat de Turisme patrocina la destinació a la MITT, la principal fira de turisme i viatges de la Federació Russa

Les reserves anticipades dels principals operadors russos augmenten

Les reserves anticipades que estan fent els principals operadors russos, Coral Travel i Annex Tour, confirmen que aquest estiu el turisme rus torna a créixer a la Costa Brava. Així ho va confirmar ahir el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona després de la reunió que va mantenir amb els directius de l'operador turístic Coral Travel a Moscou. Segons Dulsat, “les reserves anticipades estan creixent a bon ritme per a la destinació Costa Brava Sud”.

El Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona és present des de dilluns a la MITT, la fira de turisme i viatges més important de la Federació Russa. Aquesta fira reuneix prop de 2.000 expositors entre destinacions i empreses de 182 països, i rep entorn de 29.000 visitants, dels quals un 75% són professionals del sector.

El Patronat de Turisme gironí assisteix a la fira en representació del sector turístic gironí i, acompanyat per Lloret de Mar, promociona les destinacions de vacances, les de turisme familiar, les rutes culturals i patrimonials i l'oferta enogastronòmica de la Costa Brava i el Pirineu de Girona des de l'estand de Catalunya, i es mostra com una destinació segura i competitiva per al turisme rus.

En el decurs dels quatre dies d'activitat –la fira es clou demà–, des de l'espai Costa Brava es mantenen reunions amb els principals operadors turístics que treballen a Catalunya, com ara Coral Travel –l'operador rus més important que el 2016 va portar 60.000 turistes a Catalunya, dels quals 25.000 van escollir la Costa Brava–, Annex Tour, Tez Tour, Terramar i Libratur, a més de reunions amb responsables de companyies aèries i mitjans de comunicació.

Per a la temporada 2017, els operadors russos preveuen incrementar el nombre de turistes a Catalunya amb la posada en funcionament de tretze oficines de tramitació de visats.

LA XIFRA

25.000
turistes russos
van escollir l'any passat la Costa Brava per passar les seves vacances. A Catalunya van ser 60.000.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia