Economia

pagesia

L'oli de Rabós, guardonat entre els millors del món

L'oli d'oliva verge extra Clos de la Torre, produït per l'empresa Oleícola de l'Empordà, ha estat guardonat entre els millors del món a Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition, als Estats Units, una de les competicions més prestigioses del sector, que va tenir lloc el passat mes de març. L'oli d'oliva d'aquest petit celler de Rabós d'Empordà ha obtingut una medalla de plata en el concurs, en el qual participaven 368 productors d'arreu del món i es presentaven 600 mostres. El concurs reuneix els principals professionals del sector i s'hi concedeixen les medalles als millors olis del món.

Oleícola de l'Empordà produeix un oli de gamma alta i un altre de consum de proximitat, a més d'olivada d'olives verdes i negres, melmelada d'olives i mel i oli ecològic. Aquests productes van adreçats a mercats gurmet i delicatessen, botigues especialitzades i establiments de restauració. L'oli verge extra Clos de la Torre s'elabora amb tres varietats d'oliva: l'argudell, (autòctona de l'Empordà), la picual (d'origen andalús) i la frantoio (autòctona de la Toscana), plantades al terrenys de l'Empordà. “El premi reconeix la qualitat del nostre producte i la gran cura que posem en la seva elaboració; és important per situar-nos en el mapa internacional”, diu Martí Clos, gerent de Clos de la Torre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia