Economia

fira de moda

GiModa arrenca amb un acte al pont de Pedra

La 3a edició de GiModa , La Setmana de la Moda de Girona, presentarà avui a dos quarts de deu del vespre un acte sorpresa al pont de Pedra que vol donar a conèixer tots els detalls de l'edició d'enguany, que es durà a terme del 9 al 12 de juny al Teatre Municipal. Les desfilades, una de les activitats més destacades, es faran els dies 10 i 11 (dissabte i diumenge).

Com a novetat, aquest any es farà una jornada dedicada al món empresarial el dilluns 12 de juny al Centre Cultural La Mercè. La finalitat de la jornada serà reflexionar al voltant de l'eix vertebrador de la edició: la moda sostenible i ètica. S'hi convidarà ponents reconeguts en aquest àmbit perquè exposin les seves experiències.

Agimod, l'associació gironina per a la promoció de la moda, i l'Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de la Diputació, fa tres anys que organitzen aquest esdeveniment que té per objectiu promoure la moda catalana i mostrar al consumidor el potencial creatiu que hi ha a la demarcació. A través de GiModa, els dissenyadors i dissenyadores emergents de la zona es poden donar a conèixer mostrant les seves col·leccions al públic.

L'any passat, GiModa va acollir tretze dissenyadors —entre els quals hi havia Celia Vela i Núria Serra— i marques com Sita Murt, Sylvia Calvo i Bella Lola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia