Economia

Els estibadors arriben a un acord amb la patronal i desconvoquen les vagues

Es tanca un conflicte que es va originar amb el decret llei aprovat pel govern espanyol per liberalitzar el mercat laboral de l’estiba

Els estibadors han arribat a un acord amb la patronal Anesco per a la subrogació del 100% dels treballadors –la petició que mantenien des de l’inici de les negociacions– , de manera que han desconvocat totes les jornades de vaga que tenien previstes per als dies 30 de juny, 3, 4, 6 i 7 de juliol. Així ho han acordat en una reunió que han mantingut les parts aquest dijous a Madrid. D’aquesta manera, es tanca un conflicte que es va originar amb el decret llei aprovat pel govern espanyol per liberalitzar el mercat laboral de l’estiba, una norma a la qual es va donar llum verd després d’una sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que obligava a fer canvis per permetre que els potencials empleats de fora el sector tinguessin lliure competència amb els treballadors de l’estiba de sempre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia