Economia

Societat

Quatre empreses s’uneixen per crear un nou producte

Trias, Tegust, Poma de Girona i el Parc de les Olors fan una acció d’innovació oberta per llançar tres varietats noves dels populars Neulets

Aposten per productes sans i de gran qualitat

Trias, Tegust, Poma de Girona i el Parc de les Olors, quatre empreses catalanes de sectors diferents, han unit les seves experiències per llançar al mercat un nou producte: tres varietats noves dels populars Neulets de Trias. Es tracta de les populars galetes amb tres gustos diferents: menta amb poma, marialluïsa amb poma i camamilla amb poma.

Així, Trias hi aporta la seva experiència en la fabricació de galetes; Tegust i el Parc de les Olors, les herbes que cultiven i processen a les seves respectives empreses, i Poma de Girona, la poma que aporta acidesa i disminució de sucre. El resultat són aquestes galetes cilíndriques farcides amb poma i praliné i amb les aromes de les herbes.

El gerent de Trias, Joaquim Trias, va explicar que la creació del nou producte havia estat laboriosa però que van creure que era un producte rigorós, de qualitat i de valors. “Hem aconseguit unes galetes amb herbes que són extremadament bones”, hi afegia Trias, que va avançar que ara ja es començaran a trobar a les botigues.

Els representants de les quatre empreses van destacar que es tracta d’un nou producte sa i de gran qualitat, i van destacar les propietats saludables de la poma i de les herbes, que són ecològiques i que es cultiven en aquesta xarxa de parcs. Per exemple, pel que fa als Neulets de marialluïsa amb poma, la marialluïsa prové del Parc de les Olors que hi ha a Palamós.

El gerent de Tegust, Pep Mascarós, va destacar la importància que siguin productes locals i amb valors, i el president de la IGP Poma de Girona, Llorenç Frigola, va subratllar que es tracta d’una acció d’innovació oberta, de cooperació i col·laboració d’empreses. La impulsora de la xarxa Parc de les Olors, Pilar Comes, va explicar la filosofia que hi ha darrere d’aquesta xarxa de productors locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia