Economia

Activitats per al turisme familiar en una desena de poblacions gironines

La campanya ‘Catalunya, hola família!’ de la Generalitat arriba a nou destinacions de turisme familiar de la demarcació aquesta primavera

Una visita experimental al jardí Marimurtra de Blanes, un taller de música i dansa per a nadons a Platja d’Aro i una georecerca amb GPS a la Ciutadella de Roses són alguns dels exemples de la cinquantena d’activitats organitzades per gaudir en família durant els dos caps de setmana en què es durà a terme el programa Catalunya, hola família! , de la Generalitat de Catalunya. Aquesta acció promocional se celebra el cap de setmana del 20 al 22 d’abril a Blanes, Calonge i Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Roses, Sant Pere Pescador i Torroella de Montgrí-l’Estartit. El cap de setmana del 18 al 20 de maig, les activitats se celebren a la Vall d’en Bas-les Preses.

Personatges mitològics

L’acció Catalunya, hola família!, que es va presentar ahir al migdia a Girona amb la presència de diversos alcaldes i regidors gironins, ha preparat també l’app Llegendes en família, que permetrà buscar i “caçar” durant aquests dos caps de setmana els éssers màgics creats per a l’ocasió i que són propis de la mitologia de cada municipi, que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes. Així, per exemple, a Blanes s’hi amagarà el guerrer invencible; a Castell-Platja d’Aro, la serpent, i a Torroella de Montgrí, la reina de les Sirenes, entre d’altres. Tot i que aquesta app s’ha dissenyat pensant en aquests dos caps de setmana, no es descarta que pugui continuar operativa la resta de la temporada turística, de manera que els visitants d’alguna de les 24 destinacions familiars que hi ha certificades a Catalunya puguin continuar jugant-hi.

Descomptes en hotels

A banda de les activitats previstes, el programa també preveu que 57 hotels gironins adherits a la campanya donin allotjament gratuït als menors de dotze anys, o que 49 càmpings, apartaments turístics i cases rurals ofereixin un 20% de descompte. A més, els restaurants proposaran un menú especial i una setantena d’empreses gironines oferiran descomptes en activitats lúdiques.

LES DATES

18.5.2018
Dia
que comença el segon cap de setmana del programa a les destinacions de turisme familiar.
20.4.2018
Dia
que comença el primer cap de setmana d’activitats i ofertes destinades a la família.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA