Economia

Més d’un centenar d’empreses i entitats ja promocionen el 100% Olot

L’incorporen als materials i a la seva activitat diària per donar a conèixer els valors que s’associen a la ciutat

El logo té diverses modalitats temàtiques

Les empreses que promocionen el nom d’Olot i el de la Garrotxa arreu del món afegint el logo 100% Olot ja sobrepassen el centenar. I aquesta xifra s’allarga encara més, ja que hi ha 26 entitats i set associacions d’empresaris que s’ofereixen com a suport publicitari de la marca que promociona la capital garrotxina. Ara, se n’hi han afegit disset, que són les que sumen el centenar i escaig.

D’acord amb el conveni que signen els participants amb l’agència d’innovació i desenvolupament i l’Ajuntament d’Olot, les empreses i entitats aposten per utilitzar la marca i donar-la a conèixer a través de la seva feina i del seu dia a dia, amb un clar compromís amb la qualitat, la feina ben feta i el territori. Globalment, entre totes les empreses i entitats, s’estan utilitzant 180 modalitats de la marca a partir de 392 aplicacions.

La marca més utilitzada és la de 100% Olot i 100% Garrotxa, i pel que fa a les aplicacions hi ha més diversitat. De totes maneres, les que més destaquen són l’ús de la marca 100% a la pàgina web (61 empreses), a les xarxes socials (60), als correus electrònics (39) i al material publicitari (42), seguit de la resta d’aplicacions, com ara factures i papereria.

El regidor de Promoció Econòmica d’Olot, Estanis Vayreda, ha agraït a les empreses el seu compromís amb la ciutat i el fet que, en el dia a dia, facin els possibles per portar arreu el nom d’Olot. “El 100% Olot és la marca de ciutat que permet a les empreses i les entitats mostrar el seu compromís amb els valors i l’essència de ciutat”, ha conclòs Estanis Vayreda.

LES XIFRES

137
signants
del conveni de promoció del logo olotí ja l’han incorporat a la seva activitat diària.
17
empreses i entitats
han estat les darreres a incorporar-se a aquesta acció promocional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia