Economia

Talonaris d’ofertes per a turistes a Platja d’Aro

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro estrena enguany el seu primer Welcome pack, un talonari amb ofertes, descomptes i promocions en 50 establiments i serveis del municipi en sis àmbits: moda, calçat i complements, òptica, allotjament i restauració, oci i serveis i oci nocturn.

La iniciativa va sorgir en el marc del Consell Local de Desenvolupament Econòmic i se n’han editat 30.000 unitats que a partir d’avui s’ofereixen als que participin en diferents esdeveniments que es portin a terme al municipi (d’esport, congressos, creueristes arribats a Palamós), i també als turistes allotjats als diferents establiments turístics, hotels, hotels apartaments, càmpings o apartaments turístics. Algunes de les ofertes són descomptes d’entre un 5% i un 50%, obsequis i regals com a complements de les compres principals o 2x1.

El producte neix amb la voluntat de ser un atractiu més per al visitant i fomentar les compres també la resta de l’any i de manera transversal en els diferents tipus d’establiments, que des del municipi volen enfortir per consolidar el model de centre comercial i d’oci a cel obert.

El nou producte va ser presentat ahir pel primer tinent d’alcalde, Maurici Jiménez; la regidora de Turisme, Imma Gelabert, i Anna Barceló, en representació del Patronat de Turisme Girona Costa Brava.Entre els establiments que donen suport a la iniciativa, n’hi ha de diversos àmbits. De moda, com ara Agua Dulce, Azulik, Brighty&Co, Cantamañanas, Chesco by Chedes, G2 Brands, Mamá Oso, Mar Franc, Marina Bany, Maverick’s, New Zealand Rugby Spirit, Patricia Lara, Platja Bebé, SP Workshop i Yul; les botigues de roba i complements Bo3, Intersport, Strike, Rituals, Joieria Rodríguez i Rellotgeria i joieria Robert’s; les òptiques Montserrat Sala, Muralla, Platja d’Aro i Gràcia; els hotels Bell Repòs, Bulevard, Costa Brava; els restaurants Aradi, Can Cargol, La Proa, La Riera, The Grill BB i la xurreria Jofre; i diferents opcions d’oci i serveis, com ara el Club de Golf Platja d’Aro, Complex Esportiu Riembau, Aro Bowling, Girorooms travel, Diving Center Ictinio, Minigolf Vall d’Aro, Pitch&Putt Platja d’Aro i la parada de taxis de Platja d’Aro; o en l’àmbit de l’oci nocturn –Assac, Be Out, Black&White, El Secret, Gib’s, Inox, Malibu, Tam Tam i Zsa-Zsa. En tots aquests establiments es pot sol·licitar el talonari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona