Economia

L’empresa de lloguer de vehicles elèctrics Scoot s’instal·la a Barcelona i crea 60 llocs de treball

A partir d’aquest dilluns, l’empresa californiana posa en marxa una flota de 500 motocicletes i centenars de bicicletes elèctriques

Barcelona serà el nucli des d’on es vol expandir arreu d’Europa

L’empresa de mobilitat elèctrica Scoot, amb seu a San Francisco, ha anunciat que s’instal·la a Barcelona, des d’on vol expandir-se arreu d’Europa. Aquesta serà la primera seu fora dels Estats Units i suposarà la creació de 30 llocs de treball amb la previsió d’assolir els 60 al llarg d’aquest any.

Scoot posarà en marxa a la capital catalana una flota de 500 motocicletes i centenars de bicicletes elèctriques. El sistema de lloguer és multimodal i es gestionarà a través d’una app, on aviat també es podran llogar cotxes elèctrics “amb l’objectiu de posicionar-se com a líder al transport elèctric multimodal”, segons Mar Pallas, VP Europe Market Development d’Scoot. A més, serà la primera ciutat després de San Francisco on oferirà aquest servei.

El director general d’Scoot a l’Estat espanyol, Enrico Sargiacomo, ha explicat que l’empresa ha escollit Barcelona “pel seu alt interès en l’ecologia i la sostenibilitat del model de modalitat urbana”. “Scoot no només permet moure’s per la ciutat d’una manera àgil i còmode, sinó que a més l’impacte en el medi ambient és un 25% menor que els vehicles de combustió”, ha afegit.

El projecte d’inversió d’Scoot a Catalunya ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia