Economia

El Grup Bon Preu generarà 450 nous llocs de treball a Catalunya

L’empresa d’alimentació obrirà 20 noves instal·lacions durant el segon semestre de 2018

El Grup Bon Preu ha anunciat que generarà 450 nous llocs de treball a Catalunya en 20 noves instal·lacions durant el segon semestre de 2018. L’ampliació de personal suposa un 6,7% respecte a l’actual plantilla. Durant els propers mesos, la inversió de 78 milions d’euros servirà per inaugurar cinc supermercats Esclat (a Castelló d’Empúries, Tossa de Mar, Girona, Sant Cugat del Vallès i Lloret de Mar), dos supermercats Bonpreu (a Barcelona i Masnou) i nou benzineres EsclatOil (a Vilanova del Vallès, Lliçà d’Amunt, Ulldecona, Tàrrega, Castelló d’Empúries, Girona, Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès i el Vendrell). A més, els punts de recollida ’online’ s’amplien als municipis de Mollet del Vallès, Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès i el Vendrell.

En un comunicat de premsa, el Grup Bon Preu ha explicat que aposta “per una política comercial de proximitat i la promoció del producte local de qualitat”. A més, ha afegit que l’acord amb Ocado, operador ’online’ d’alimentació, servirà “per enfortir el seu canal de compra en línia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia