Economia

PAUL BRIGGS

DIRECTOR A DE BARCELONA DE FRANK RECRUITMENT

“Barcelona viu una revolució tecnològica”

“Entendre l’entorn polític ens ajudarà a integrar-nos”

“Ens atreu aquesta cultura vibrant”

Anglès de naixement, però criat a Lisboa, Paul Briggs ha liderat el pla de creixement a l’Amèrica del Nord de Frank Recruitment. A partir d’ara liderarà l’oficina de la companyia a Barcelona.

Quina és l’especialitat del seu grup?
Treballem amb tecnologia per al reclutament de personal. Però si bé molts reclutadors treballen en un ampli espectre, nosaltres ens enfoquem en tecnologia especialitzada amb productes CRM i ERP en núvol com Microsoft Dynamics, Salesforce, AWS i Netsuite, així com llenguatges de programació com Java i PHP.
Quina estructura tindran a Barcelona?
L’expansió a Barcelona segueix el nostre èxit en el mercat europeu. Aquí volem crear 100 llocs de treball nous de parla francesa i espanyola en sis o nou mesos. Esperem que la nostra oficina estigui plena de nadius entusiastes de Barcelona!
Barcelona és el primer punt de l’Estat on serà present. Per què l’han triat?
La cultura vibrant va ser definitivament una de les coses que ens van atreure, a més de ser una destinació favorita per a persones amb talent. La nostra oficina està situada al districte 22@, un centre d’innovació i desenvolupament urbà a la ciutat. Hi ha un important impuls tecnològic a Catalunya, que s’alinea amb la nostra estratègia de negoci. Combinat amb la fam per la inversió, estem desitjant submergir-nos en la cultura i afegir valor a la comunitat local. L’èxit de les nostres operacions a Barcelona podria donar lloc a més expansió, també en altres llocs de l’Estat espanyol.
Creu que Barcelona té una capacitat de desenvolupament tecnològic per esdevenir un pol clau al sud d’Europa?
Definitivament sentim que hi ha una revolució tecnològica a Barcelona, i aquesta és una de les raons per les quals triem la ciutat com la nostra base a l’Estat. És un veritable hotspot, tant per a empreses establertes com per a les de ràpid creixement, i sempre atraurà un alt nivell de professionals per la diversitat de talents i la qualitat de vida a la ciutat.
Les controvèrsies polítiques representen algun tipus de condicionant?
Encara que en som conscients i que sempre som sensibles a qualsevol clima polític actual, cadascun dels quals pot presentar certs reptes a l’hora de prendre decisions empresarials. Estem molt contents de ser aquí, i entendre l’entorn polític és una cosa que ens ajudarà a integrar-nos a la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia