Economia

Parlem ja fa arribar la fibra al 60% del territori

Ha assolit un 75% de l’objectiu d’inversió de la subscripció popular

L’operadora de telecomunicacions catalana Parlem ha afegit 600.000 llars a la seva cobertura de fibra a Catalunya, de manera que ja arriba al 60% del territori i a un potencial de 2,9 milions d’abonats.

En un comunicat, l’operadora va atribuir ahir aquest augment de cobertura a la incorporació de noves infraestructures pels acords amb altres operadors. En la mateixa nota, Parlem també recorda que ja ha assolit un 75% del seu objectiu d’inversió de 750.000 euros provinents de subscriptors particulars, a través de la plataforma d’inversió a internet The Crowd Angel.

Amb aquesta campanya, que es tancarà el 27 de setembre, la participació mínima és de 1.000 euros. La companyia vol fomentar la participació popular i aconseguir una base de socis amb vista a una futura sortida a borsa, prevista per a l’any vinent. Parlem va tancar el 2017 duplicant la seva facturació fins a 3 milions d’euros i amb unes pèrdues de 950.000 euros. Les perspectives per al 2018 són “molt positives”, ja que en el primer trimestre ha facturat un milió d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia