Economia

Banyoles busca el turisme familiar

Per cinquè any consecutiu es donen incentius a aquests visitants

Quatre allotjaments i vuit restaurants de la ciutat de l’estany participen en la cinquena edició de Vine en família i et regalem Banyoles, un paquet d’ofertes en serveis i productes adreçats al turisme familiar, que és el més abundant a la zona i és el que més es vol potenciar, junt amb l’esportiu. Els restaurants de la campanya ofereixen menú infantil i disposen de trones i canviadors de bolquers. Per la seva banda, els allotjaments han d’estar preparats amb bressols, escalfabiberons, menús infantils, trones, canviadors de bolquers i zones de joc per als infants.

Als descomptes hi tenen dret les famílies que s’allotgin un mínim de dues nits en un dels establiments implicats. Aleshores, a través d’un joc, poden anar acumulant els avantatges de la campanya. D’obsequi, reben unes il·lustracions de la ciutat fetes amb peces magnètiques i, per primer cop, una motxilla. D’altra banda el consistori lliura als establiments participants un lot de productes infantils perquè els distribueixin entre els clients. Es tracta de pitets de Banyoles, posa llapis, làmines per pintar, i informació de les activitats per fer amb nens. La regidora de Promoció Econòmica, Joana Vilà, que ahir va presentar aquesta edició de la campanya, va anunciar que es vol estendre-la a la resta de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia