Economia

Marlaska diu que el Suprem es juga el prestigi en el cas de les hipoteques

El ministre de l’Interior considera que tots els dies els tribunals es juguen el prestigi aplicant el valor justícia

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha assegurat aquest dilluns que el Tribunal Suprem es juga el prestigi en decidir la doctrina sobre si és el client o el banc qui ha d’assumir el pagament de l’impost d’actes jurídics documentats de les hipoteques.

“El Suprem, en dictar aquesta resolució, evidentment es juga el prestigi en termes de necessitat d’aplicar l’ordenament jurídic adequadament i fer el valor justícia”, ha afirmat en declaracions a la Cope en ser preguntat pel ple de la sala del contenciós administratiu de l’alt tribunal que està reunit aquest dilluns per resoldre aquesta qüestió.

El titular d’Interior ha aclarit que “tots els tribunals tots els dies i dictant sentències es juguen el prestigi en termes d’aplicar el que es el valor justícia”.

D’altra banda, Marlaska ha negat que el govern hagi pressionat l’Advocacia de l’Estat perquè acusi els investigats pel procés de l’1-O per un delicte de sedició i no de rebel·lió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia