Economia

Firatast obre una etapa d’aposta pel confort i la qualitat

La imatge renovada de la fira, que va tancar ahir, és el més valorat

Es volen recuperar les dates de l’octubre

La 25a edició de Firatast va tancar ahir les portes al Palau Firal de Girona amb satisfacció per la rebuda que havia tingut la imatge renovada del recinte, “més bonica, acollidora i diferenciada”, segons Rosa Bel, responsable de comunicació d’Incatis, l’empresa organitzadora. Tot i que encara era prematur concretar xifres, la coordinadora de Firatast va avançar que el nombre de visitants estaria en la línia de les edicions anteriors, que han oscil·lat entre les 12.000 i les 14.000 persones. De tota manera, pels promotors el més important d’aquesta convocatòria haurà estat “l’increment de la qualitat, tant en el format com en l’oferta dels expositors”, que ha permès, van subratllar, accedir als plats sense tantes cues i menjar amb comoditat a les àrees habilitades, “més agradables i confortables”.

En canvi, tenen clar que per a l’any que ve intentaran recuperar les dates de tardor de la fira, a l’octubre, més favorables per als restauradors i productors que hi participen, va dir Rosa Bel: “Aquest cop hem hagut d’ajornar l’obertura per les obres al Palau Firal, que ja van impedir que se celebrés l’any passat, però la voluntat és tornar a les dates en què la gent estava acostumada a venir.” Entre els estands de més èxit d’aquesta edició, hi ha hagut el dels xuixos, de totes classes, des del de crema “de tota la vida”, fins al de xocolata o ratafia, i han continuat tenint una gran requesta les cuineres de Salt i de Sils amb els seus guisats tradicionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia